0

Satisfyer Fabulous Four Vibrator Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Fabulous Four van Satisfyer is de ultieme vibrator set! Alle favorieten zijn samen gebundeld speciaal voor jou en sluiten perfect aan bij elke behoefte. De set bestaat uit een basis vibrator met 4 siliconen opzetstukken met elk hun eigen stimulatie; op luchtdruktechniek, een anaal vibrator, een rabbit vibrator voor zowel vaginaal- als clitoris stimulatie en een oplegvibrator voor externe clitoris stimulatie. De opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en plaatsen door de 90° click & rotate beweging op de praktische basis. De prachtige pastelkleuren en het aantrekkelijke design maken van de Fabulous Four visueel ook een hoogtepunt!

Met deze set is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je eigen grenzen te verleggen en nieuwe dingen te ontdekken. Aangezien de motor zich in het opzetstuk bevind en niet in de basis, is de set bijzonder krachtig. De rabbit vibrator is zelfs voorzien van twee individuele motoren voor de perfecte dubbele stimulatie. De opleg-, anaal- en rabbit vibrator zijn allen voorzien van 12 vibratiestanden en de luchtdrukvibrator heeft 11 pulserende standen. Ontdek jouw favoriet, zelfs in bad, want de vibrators zijn geheel waterproof.

Reinig de set na gebruik met lauwwarm water en een toycleaner. De vibrator is eenvoudig op te laden met de meegeleverde magnetische USB-kabel.

Alternatieven die wij aanraden
-
+